Celestien

CELESTIEN

Celestien is blauw / grijsblauw  

Celestien werkt voornamelijk op het Keel Chakra (5e Chakra, Visdhudda) Voorhoofd Chakra (6e Chakra, Ajna) en Kruin Chakra (7e Chakra, Sahasrara)

Sterrenbeeld dat bij Celestien hoort: Waterman en Vissen

Celestien, celestine, coelestien, koelestien, engelensteen, angelstone, angels, cluster, geode, blauw, gemstone

Celestien of Coelestien is een van de Engelenstenen. Celestien vergemakkelijkt dan ook het contact met jouw engelen en gidsen. Ga bijvoorbeeld mediteren met een Celestien in je hand of op je schoot. 

Celestien is een steen met een verkoelende en kalmerende werking. Ze is goed tegen nervositeit, angstige en beklemmende gevoelens, met name angsten tegen over het onbekende, gevoelens van onmacht en beperking. Ook bij somberheid helpt Celestien je weer richting een goed humeur. 

Celestien vergroot jouw energetisch potentieel en helpt jouw trilling te verhogen. Hierdoor kan jouw spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling terecht komen. Celestien helpt bovendien bij het vertrouwen in jouw Zelf.

CELESTIEN SCHOONMAKEN EN OPLADEN

Celestien of Coelestien is een vrij broze steen en kan beter niet onder water worden gehouden of blootgesteld aan fel zonlicht. Door water verliest Celestien bovendien haar kleur.

Lees voor uitgebreide informatie de pagina over schoonmaken en opladen van edelstenen.