Jaspis: Luipaard Jaspis

LUIPAARD JASPIS (RHYOLIET)

Luipaard Jaspis, Leopard Skin Jaspis ofwel Rhyoliet kan geel, bruin, groen, grijs en rood zijn. De steen dankt haar naam aan de tekening van de steen die op de tekening van een luipaard lijkt.

Luipaard Jaspis werkt voornamelijk op het Zonnevlecht Chakra (3e Chakra, Manipura)

Sterrenbeeld dat bij Luipaard Jaspis hoort: Leeuw

Luipaard Jaspis, Leopard Skin Jasper, Divine Feminine, Godin, Vruchtbaarheid, Rhyoliet, Rhyolite, Ketting, Handmade by Zenzusters

Leopard skin Jasper helpt je bij uittredingen en astrale reizen. Deze steen is dan jouw bondgenoot en houd negatieve energie op afstand. Dankzij de sterk aardende energie behoudt je het gevoel van stabiliteit temidden van chaos. De steen wordt ook vaak gebruikt om dromen beter te herinneren.

Stimuleert eerlijkheid en oprechtheid, naar anderen, maar vooral ook naar jezelf. Probeert illusies te doorbreken zodat je de ware aard van iets of een situatie gaat inzien (Dit kan breed gezien worden, maar dus ook in situaties van rouw, liefdesverdriet of stress geeft het je weer overzicht en het vertrouwen dat alles weer goed zal komen).  Ondersteunt je om voor jezelf op te komen en je uit te spreken voor gerechtigheid. Geeft moed om moeilijke beslissingen te maken.
Helpt je situaties en personen aan te trekken om jou vooruit te helpen. Het gevoel "op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn". Om deze eigenschappen wordt deze steen ook wel als een ideale steen gezien om ambitieuze doelen te bereiken.

Luipaard Jaspis is een fijne steen om bij je te hebben als je je bezig houdt met dierencommunicatie.

LUIPAARD JASPIS SCHOONMAKEN EN OPLADEN

Luipaard Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Lees voor uitgebreide informatie de pagina over schoonmaken en opladen van edelstenen.