Aqua Terra Jaspis

Aqua Terra Jaspis (varisciet)

Aqua Terra Jaspis is groen, blauw, kleurloos, wit met rode en bruine kleurschakeringen
Aqua Terra Jaspis werkt voornamelijk op het Hart Chakra (4e Chakra, Anahata)
Sterrenbeeld dat bij Aqua Terra Jaspis hoort: Tweelingen, Stier, Schorpioen

aqua terra jaspis, amazoniet, hematiet, zelfacceptatie, armband, edelstenen, kralen, edelsteenkralen, groen

Aqua Terra Jaspis - De meningen zijn verdeeld over hoe Aqua Terra Jaspis genoemd dient te worden. (Vaak wordt dit veroorzaakt door vertaalfoutjes) Aqua Terra Jaspis lijkt in ieder geval een nieuwe handelsnaam van Impression Jaspis wat eigenlijk weer 'gewoon' Varisciet is en helemaal geen Jaspis. Hoe dan ook, Aqua Terra Jaspis is een prachtige naam die de werking ook meteen mooi omschrijft. Op de foto hierboven zie je Aqua Terra Jaspis als de middelste steen van de armband.

Aqua Terra Jaspis is namelijk een steen die je meeneemt de diepte van je emoties in, terwijl het ook jouw nuchterheid, helderheid van geest en rationeel denken stimuleert. Dit geeft niet alleen rust, maar hierdoor kun je ineens tot doorbraken of oplossingen komen omdat je begrijpt waardoor je vastloopt. Van dit leven, maar ook van vorige levens. De steen stimuleert het openen van jouw hart voor onvoorwaardelijke liefde. Dit helpt jou bij zelfacceptatie maar ook in relatie tot anderen. (Zelfs diegenen waar je normaal moeilijk mee door een deur kunt)

Fijne meditatiesteen en studiesteen. 

Geeft hoop en moed in ogenschijnlijke uitzichtloze situaties. Werkt opbeurend, vitaliserend en vult energietekorten weer aan. 

Aqua Terra Jaspis Schoonmaken en Opladen

Aqua Terra Jaspis kan, in tegenstelling tot wat de naam doet denken, beter niet teveel aan water worden blootgesteld.

Lees voor uitgebreide informatie de pagina over schoonmaken en opladen van edelstenen.