Bovenaanzicht van diepblauwe oceaan en wit strand

Sandra

Sandra leeft en ademt de maan. In haar yogalessen verweeft ze de  bewustwording van de cycli waarmee we als mens te maken hebben. Als surfer is de maan een grote inspiratiebron voor voor haar. De manier waarop de maan haar invloed heeft op de getijden van de zee, maar ook onszelf. We bestaan immers zelf ook voor een groot deel uit water. Werken met cycli uit de natuur (maancyclus, jaargetijden, menstruatiecyclus) ziet zij als een prachtige natuurlijke manier om balans en harmonie te vinden tussen yin en yang in ons leven. Het leven in flow in verbinding met de maan en de seizoenen is hoe zij haar lessen en cursussen geeft.

Sandra is ooit gestart als Vinyasa docente en gaf voornamelijk Vinyasa flow lessen. Tegenwoordig geeft zij de zachtere en rustigere yogavormen. In deze yogavormen krijg je meer de tijd om sensaties in het lichaam waar te nemen, terwijl je beweegt of zelfs in stilte ligt. Deze lessen zijn rustig, maar niet zonder uitdaging.

Sandra:
"Innerlijke alchemie ontstaat wanneer we bewust de sensaties ontmoeten die door ons heen bewegen. Wanneer we toestaan en niets proberen te veranderen aan de ervaring. Onszelf simpelweg laten voelen en luisteren.

En door deze diepere band met jezelf, de kans om je kracht te ontdekken en balans te ervaren tussen je binnenwereld en buitenwereld, tussen zon en maan, tussen het mannelijke en het vrouwelijke, yang en yin. Jouw eigen unieke manier van schijnen en schitteren te ontdekken."

 
Sandra geeft naast de live lessen ook online yogalessen. Kijk op haar website voor meer informatie en het rooster.


www.moonfloweryoga.nl

 • Kersenbloesem op tak

  Vrouwencirkels

  De vrouwencirkels van Moonflower Yoga laten je door het jaar heen in meerdere sessies (her)ontdekken hoe het is om als vrouw in je kracht te staan. Door je relatie met je menstruatiecyclus te hervinden en die nieuw leven in te blazen, zul je merken hoe je je niet alleen van binnenuit meer verbonden voelt, maar ook hoe de maan(cyclus) en de jaargetijden meer betekenis krijgen in je leven. Doe mee en (her)ontdek de vrouwelijke kracht in je eigen cyclische aard.

  Tijdens de sessies duiken we de verschillende lagen van de cyclus in en doe je ervaringen op met behulp van begeleide meditaties die passen bij de verschillende fases van de cyclus.

  De vrouwencirkels zijn ook toegankelijk voor vrouwen die een onregelmatige cyclus of geen menstruatiecyclus (meer) hebben. Zelfs als je in of voorbij je menopauze bent kan de kennis over de menstruatiecyclus je nog steeds helpen in het (her)ontdekken van je innerlijke vrouwelijke kracht.
  Data & locaties zie agenda

  Zie agenda 
 • Paardenbloem, dandelion, pappus van de paardenbloem, wens, make a wish

  Yoga Nidra

  Via Yoga Nidra ontdek je een diepe innerlijke rust waarvan je misschien niet eens wist dat je die in je draagt. Je ademhaling vertraagt, je hersengolven veranderen van frequentie en ook je hartslag wordt langzamer. Je hele lichaam komt in een herstelmodus terwijl jij op innerlijke reis bent. Yoga Nidra brengt je in een staat van diepe ontspanning en is heerlijk voor het slapen gaan. In combinatie met een aantal Yin houdingen, houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden, is deze les echt om te relaxen.

  zie agenda