gedroogde kruiden hangend aan het plafond

Janet

Janet verzamelt kruiden, studeert kruidengeneeskunde, heeft een uitgebreide achtergrond in energetisch werk en is gecertificeerd Hatha & Yin Yoga docente.

De opleidingen die Janet heeft gevolgd met betrekking tot healingwerk zijn:
Reiki I, II en II, Munay Ki , Energyhealing, Angelic Healer Practitioner, Angelic Healer Advanced Practitioner, Miraja Soul Energy Healing en Ankh Healing.

Ze verdiept zich graag in kruiden, en de energetische, magische en geneeskrachtige werking daarvan.

Toch houdt ze zich voorlopig even bezig met de producten in de webshop. Wist je dat een groot gedeelte van de producten in onze winkel door haar zelf gemaakt is?

www.zenzusters.nl

Janet schrijft soms ook verhalen en gedichten, die heeft zij verzameld op:
www.hersenstof.com

 • Yogapose op het strand, Boomhouding, vrkshasana, yoga, zonsondergang

  Buikdans & Yogalessen

  Vanaf 18 november 2022 starten Jamila en Janet met een combinatie van buikdans en yoga. Op de vrijdag kom je heerlijk tot jezelf, laat de week achter je, zak in jouw eigen energie en laat je vanuit daar meevoeren op de muziek. Opgewekt door de ongrijpbare tederheid van de Arabische rietfluit, het verlokkende getokkel van de oud, de heimwee van de accordeon of de krachtige ritmes van darabukka en tabla wordt je uitgenodigd om jouw emoties te uiten in dans.

  Je begint met yoga, waarna Jamila je de technieken van het buikdansen leert en we eindigen met een cooling down van yoga en meditatie.

  Locatie: Studio O, Beverwijk
  Tijd: 19:15 - 21:45
  Uitwisseling:  €20,- of een strippenkaart van 10 keer voor  €170 
  Meld je van te voren even aan.

 • Heksenschoenen op veranda voor de deur met bord flying lessons (vlieglessen) voor workshops over hekserij

  Witchy Workshops

  Janet geeft (creatieve) workshops met een magisch vleugje waarin zij knoopmagie, kaarsmagie, meditatie en divinatie verweeft.


  Ook geeft Janet periodiek een workshop op donatiebasis over het gebruik van edelstenen. Waarbij ze hoopt een kwalitatieve basis mee te geven in plaats van een kwantitatieve.


  Houd de agenda in de gaten voor de laatste workshops!