Tarotdeck, tarot, tarotboek, the empress card op witte ondergrond, de keizerin

Hilde

Hilde is tarotlezer, communiceert met dieren en heeft haar eigen coaching praktijk. Hilde helpt  je om duidelijkheid en inzicht te krijgen.  

Zij heeft van jongs af aan al een passie voor de tarot en vindt het fijn om door middel van de tarot anderen inzichten te geven en verder te helpen op hun pad. 
 
Hilde heeft meerdere opleidingen in Tarot gevolgd en ook: 
Dierencommunicatie
Ankh Healing
Miraja Soul Energy Healing

Wist je dat Hilde daarnaast ook een NOBCO gecrediteerde coaching opleiding heeft gevolgd en haar eigen coachingspraktijk heeft? 

Een coachingpraktijk waar ruimte is voor nuchterheid èn spiritualiteit. Haar missie is om een plek te creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat je aanwezig bent en authentiek leeft.

Hilde werkt vanuit compassie en streeft ernaar anderen te helpen compassie te hebben, vooral voor zichzelf.


Hilde: "Bij de tarotleggingen heb ik een heel nuchtere benadering. Mijn doel is om duidelijke informatie te geven over jouw vragen. Ik vind het belangrijk dat jij na de sessie meer helderheid en inzichten hebt dan daarvoor. Ik combineer mijn kennis van de kaarten met mijn intuïtie en contact met het collectieve bewustzijn om je deze boodschappen en inzichten te geven."

Hilde geeft haar consulten in het Nederlands en Engels, Online en in persoon.

www.preselibluestonecoaching.com
www.preseli.nl

Tarot Readings

Zit iets je dwars, maar kun je je vinger er niet op leggen wat het is? Of moet je een beslissing nemen en kom je er gewoon niet uit?  Misschien merk je dat je specifieke gedragspatronen hebt die zich steeds herhalen en dat je die niet kunt doorbreken?

Een tarot legging kan je helpen bij deze en vele andere onderwerpen - of het nu gaat om je carrière, het leven of de liefde. De kaarten helpen om verbinding te maken met je onderbewustzijn, zodat dat tastbaar wordt en je inzichten krijgt die voorheen voor jou verborgen waren. Het gaat er niet om de toekomst te voorspellen, maar om inzicht te geven in wat op dit moment voor jou relevant is.

Leggingen doe ik persoonlijk (in Haarlem) of online, in het Nederlands of Engels. Ik raad aan om de sessie op te nemen, zodat je die later terug kunt luisteren.

Het is belangrijk om je te realiseren dat de tarotkaarten geen ja- of nee-antwoord geven, maar je wel inzicht kunnen geven in hoe je keuzes eruit zien.

Voor de kaartlegging gebruik ik het Rider Waite Tarot Deck.

Dierencommunicatie

"Door verbinding te maken met het hogere ik van een dier is het mogelijk om met je kat, hond, paard of ander dier te communiceren. Als er gedrag is dat je wilt begrijpen of als je het gevoel hebt dat jouw huisdier niet lekker in hun vel zit, kan dit je de inzichten geven die je nodig hebt om jouw huisdier beter te begrijpen.  Of als je gewoon geïnteresseerd bent in hoe het gaat met je huisdier of wilt weten
of die gelukkig is met het huidige leven, dan is dit ook een geweldige manier om
antwoorden op die vragen te krijgen.

Ik maak verbinding met het hogere ik van het dier op basis van een foto (waar hun ogen duidelijk zichtbaar zijn). Dit gebeurt op afstand op een datum die we vooraf afspreken. Na het gesprek zal ik een verslag van het gesprek uitwerken en dit naar je mailen.

 • Tarot, Grote Arcana, De Magier, The Magician, Rider Waite

  Tarot Consult 30 min

  Een sessie van een half uur om jouw specifieke vragen te beantwoorden. 

  €50

 • Tarot, Kleine Arcana, Two of Cups, Twee van Kelken, Twee van Bekers, Rider Waite

  Tarot Reading - Relatielegging

  Een legging van een half uur om inzicht te geven in een vriendschap of relatie. Wat je van elkaar kunt leren en wat de positieve en potentiële uitdagingen zijn. 

  €50

 • Tarot, Grote Arcana, De wereld, The World kaart, Rider Waite

  Tarot Reading - Uurconsult

  Uur lange sessie om jouw specifieke vragen te beantwoorden.

  €100

 • Tarot, Grote Arcana, De Ster, The Star, Rider Waite

  Tarot Reading - Zielspiraallegging

  Deze legging van 22 kaarten is erop gericht je inzicht te geven in wie je bent en wat jouw sterke punten en uitdagingen zijn.  €150

 • Vrouw met hond

  Diercommunicatie op afstand

  Algemene reading met specifieke vraag of boodschap inclusief verslag achteraf.

  €75