Regenboog Maansteen

Regenboog Maansteen

De bekendste maansteen is de regenboogmaansteen. Dit is eigenlijk witte labradoriet en is wit met soms een blauwe flash. De zwarte spikkels die je vaak in regenboog maansteen tegenkomt is Toermalijn.

Regenboog Maansteen werkt in op alle chakra's.

Sterrenbeeld dat bij Maansteen hoort: Waterman, Leeuw, Schorpioen en Boogschutter

Regenboog Maansteen, Rainbow Moonstone, Witte Labradoriet, White Labradorite, Edelstenen, Edelsteen, Gemstone, Gemstones, Feminine Power, Moonmagic

De Labradoriet en Maansteen zijn nauw verwant met elkaar want ze komen uit dezelfde familie van veldspaten. 

De regenboog maansteen wordt daarom veel dezelfde werking als de gewone maansteen toegedicht maar heeft hiernaast ook eens zachte beschermende werking. De regenboog maansteen werkt, door haar veelkleurigheid, in op alle chakras en versterkt zwakke plekken in jouw aura. Helpt indrukken van buitenaf te verwerken.

De maansteen wordt vanwege haar gloed in verband gebracht met de maan, het vrouwelijke, de emotie. En daarmee heb je meteen de essentie van de werking van de steen. 
Hoewel maansteen een alleskunner is en precies ziet wat jij nodig hebt, is ze vooral een versterker van de vrouwelijke energie. Ze verzacht, ze koestert en ze geeft geborgenheid. 
Een goede steen bij angsten, verbittering of andere sterke emoties omdat ze de scherpe randjes wegneemt. 
Uitstekende helper bij typisch vrouwelijke kwalen, maar voor alle seksen goed om vrouwelijke en mannelijke energie in balans te krijgen. 

Ze versterkt de intuïtie, je band met jouw spirituele kant en helpt je dieper in meditatie te gaan. 

Daarbij is deze steen met haar zachte vrouwelijke kracht een fijne steen voor dames die zwanger zijn of zwanger proberen te worden. Verbetert de vruchtbaarheid en laat bevallingen makkelijker verlopen.

Maansteen Schoonmaken en Opladen

Maansteen kan op alle manieren worden schoongemaakt, en houdt natuurlijk het meest van opladen in de volle maan.

Lees voor uitgebreide informatie de pagina over schoonmaken en opladen van edelstenen.